ASISTENT VIRTUAL

Interactiune digitala umanizata

Prezentator virtual este un produs inovator care reuseste intotdeauna sa captiveze atentia publicului si sa ii informeze in legatura cu... orice vrei tu! Prin crearea iluziei unei persoane reale, aceasta proiectie interactiva poate sa fie reprezentantul tau la diferite evenimente, si cel mai eficient material de comunicare la locul vanzarii.

Video

Nu e o holograma. E mai bun!

Modul in care Asistentul Virtual functioneaza se bazeaza pe o proiectie digitala pe o suprafata de plexiglas. Rezultatul nu este unul tridimensional, insa permite o functionalitate mai variata decat o holograma. Ceea ce face ca asistentul sa prinda viata este optiunea de a integra o tableta sau un ecran LCD, ca interfata suplimentara pentru utilizatori. Asa va putea interactiona cu publicul, va raspune la intrebari si oferi informatii cu ajutorul interfetei tactile.

Viitorul in publicitatea la locul vanzarii

Asistentul Virtual poate sa fie... tu! Te poate reprezenta cu succes la evenimente si va putea raspunde unor intrebari predefinite de catre tine. Mai mult, poate sa fie un consilier de incredere pentru publicul care inca nu stie toate aspectele produsului, serviciului sau brandului tau. Asistentul Virtual va fi vedeta oricarui loc in care il plasezi. Inchipuie-ti cum ar fi chiar si intr-un muzeu! Un ghid static care raspunde la intrebari si ii tine atenti pe vizitatori.

Proiectii interactive pe orice suprafata

Proiectiile interactive antreneaza consumatorii intr-o experienta memorabila. Gandeste-te – un mesaj identificat imediat printre alte milioane este cel mai eficient, nu? Niciun alt tip de publicitate nu functioneaza mai bine decat interactivitatea, iar proiectia interactiva este metoda inovatoare de a transforma orice suprafata in spatiul tau creativ de marketing. Poti sa te joci cu podele, pereti, vitrine si orice alte medii, permitand utilizatorilor sa interactioneze cu tine si brandul tau!

Beneficii:

  • E WOW! Trebuie sa recunosti, si tu ai interactiona cu o persoana digitala. E un mod complet nou de a crea o poveste in marketing si advertising

  • Este o solutie informativa si de interactiune care va fi creata special pentru tine si va respecta in totalitate mesajului brandului tau

  • Unul dintre cele mai inovatoare modalitati de a da viata povestii tale si a fi sigur ca este ascultata

  • Vanzarea directa a avut mereu succes in schimbarea comportamentului – sa ai un reprezentat la locul vanzarii inseamna sa comunici direct cu publicul, sa il captivezi si, cel mai probabil, sa il convingi sa te aleaga.