Multi-Touch

Atinge. Controleaza. Inspira.

Multi-Touch e o modalitate de introducere a datelor care functioneaza pe un ecran tactil plat. El ofera o combinatie de succes a imaginilor si clipurilor de calitate cu partea tactila dezvoltata pentru scenarii cu mai multi utilizatori. Asta inseamna ca, in acelasi timp, mai multe persoane pot sa interactioneze si sa acceseze diferite media si aplicatii, fie ele independente sau inter-conectate. Utilizatorii pot sa se distreze impreuna, sau sa-si lase inspiratia sa ii poarte pe cont propriu.

Video

Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

Mai multi utilizatori inseamna o comunitate creata in jurul produsului, serviciului sau brandului tau, iar ei aleg modul in care isi creeaza calatoria. Orice ai alege – ecrane mult-touch sau tablete – suntem langa tine pe tot parcursul experientei si vom crea continutul exact asa cum ai nevoie de el.

Gesturi Multi-Touch

Gesturile multi-touch sunt miscari predefinite folosite in interactiunea cu aceste dispozitive. O sumedenie de produse pe care probabil ca deja le ai (smartphone-uri, tablete, unele laptopuri si PC-uri) au functii declansate de gesturi multi-touch.

Ceea ce facem noi este sa dezvoltam aplicatii multi-touch adaptate in totalitate brandului tau, astfel incat rezultatele pe care le astepti sa nu intarzie sa apara. Putem sa dezvoltam pentru tine:

  • Aplicatii pentru unul sau mai multi utilizatori

  • Expuneri, aplicatii sau software multi-touch

  • Prezentari influente

  • Jocuri pentru unul sau mai multi jucatori

Beneficii:

  • Le permiti utilizatorilor sa isi foloseasca imaginatia in calatoria brandului tau

  • Oferi publicului sansa de a te descoperi si a se apropia mai tare de brand

  • Stimulezi interactiunea dintre utilizatori si ii lasi sa creeze povesti împreuna.