Aplicatii mobile

Branduri in mainile tale

Probabil ca toti am avut un moment in ultimii ani cand am spus „Ah, am o aplicatie pentru asta”. Iar pentru lucrurile pentru care nu ai o aplicatie pe mobil, suntem noi aici! La Evolve Media, gandim si dezvoltam aplicatii mobile pentru iOS si Android care se preteaza la domenii variate – de la marketing, cultura, turism si entertainment pana chiar la inginerie si industrie. Bineinteles ca asta nu e tot! Folosim functionalitati ca Geolocalizare si Realitate Augmentata combinate cu diferite forme de continut multimedia pentru a face ca utilizatorii sa fie mai bine informati si bine-dispusi!

Usor de folosit, usor de iubit

Faptul ca smartphone-urile si tabletele s-au inradacinat atat de bine in societate nu mai e o supriza pentru nimeni. Asa ca ne adaptam cresterii traficului pe dispozitive mobile in detrimental PCurilor. Suntem pe faza!

Cum facem asta? Dezvoltand aplicatii mobile adaptate perfect afacerii tale si nevoii sale de mobilitate. Sa fim seriosi, oamenii cauta informatii acum de oriunde si oricand! Trebuie sa te aiba in vizor tot timpul.

Tipuri de aplicatii

Campanii
Promotii
Campanie de loializare
Corporate
Brand
Retail
Navigare
Educationale

Pe mai multe platforme

Daca ai nevoie de o solutie pe mai multe platforme, hai sa vorbim! Ne ocupam de aplicatia ta de la A la Z.

Intelegem pe deplin intreaga nebunie cu mobilitatea; stim ca totul trebuie facut repede si bine! De aceea ne vom concentra ca produsul tau sa ajunga exact la tinta in cateva zile de la finalizare.

Beneficii:

  • Mentine-te la curent cu toate trendurile mobile

  • Comunica pe mai multe canale

  • Planifica-ti campaniile astfel incat sa fie usor de accesat de pe mobil

  • Mentine-ti publicul captivat chiar si atunci cand nu e la calculator