Oculus Rift

Casca display care face ca realitatea virtuala sa fie chiar reala

Oculus Rift este o casca display pentru realitate virtuala 3D care foloseste un sistem de urmarire a capului la 360°, si intr-adevar te transpune intr-o alta lume. De exemplu, cand privesti la stanga sau la dreapta casca roteste panoramic scena in directiile respective, exact asa cum se schimba campul vizual in realitate, iar imaginile pentru fiecare ochi sunt paralele, pentru a percepe la fel de real imaginile.

Ceea ce facem noi la Evolve Media este sa dezvoltam experiente de realitate virtuala si jocuri pentru Oculus Rift.

Video

Oculus Rift pentru tine

Cand ne gandim la tehnici de prezentare si interactiune, Oculus Rift este rupt din realitate! La propriu! Are si potentialul si capacitatea de a transpune privitorul intr-o alta lume! Consumatorii pot cu adevarat sa-si faca o prima impresie despre serviciile pe care le oferi – imagineaza-ti cat de memorabila ar fi pentru ei o experienta prin care sa poata sa vada cum e intr-un Audi R8 inainte de a intra intr-unul, sau sa se plimbe pe strazile din destinatia lor preferata! Sa nu mai vorbim de senzatia din primul rand la finalele Cupei.

Viitorul realitatii virtuale

Nu o spunem doar asa! Realitatea virtuala va schimba modul in care fiecare industrie se prezinta si se apropie de consumatori. Cu „experienta” ca punct central, in 3 ani vei putea sa ai orice ,,experienta'' vrei – sa comunici cu oricine, sa faci cumparaturi de oriunde si vei avea nevoie doar de o casca si de un loc confortabil!

Crearea continutului

Probabil ca te întrebi cum devine tot realitate :)

Noi avem expertiza necesara pentru a acoperi toate stadiile – pre-productie, conceptul creativ si dezvoltarea, filmarea si transmiterea imaginilor, retusarea continutului / dezvoltare, designul interfetei si al experientei utilizatorului si distribuirea materialului pe platformele necesare. Suntem super-fani ai realitatii virtuale si credem ca te va face sa-ti regandesti modul in care vrei sa-ti atingi consumatorii – prin experiente mai profunde si mai memorabile decat pe orice alta media pe care ai incercat-o pana acum.

Beneficii:

  • Consumatorii experimenteaza mai profund ceea ce le oferi

  • Dezvolti o modalitate mai buna de a vinde servicii – prin demonstrarea lor

  • Le dai evenimentelor un impuls creativ, iesind din sfera prezentarilor PowerPoint!