Aplicatii Kinect

Pune-te in miscare

Tehnologia de recunoastere a gesturilor oferita de Kinect ne-a inspirit sa dezvoltam experiente interactive pentru orice tip de brand. Fiind extrem de versatil in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduce, acest tip de tehnologie se preteaza la aplicatii in genul jocurilor, experiente controlate prin gesturi, chestionare interactive, imagini generate de utilizator, si nu doar atat! Brandul tau nu a fost niciodata mai creativ in exprimare!

Video

Capteaza atentia publicului!

Cand vine vorba de congrese, expozitii, caravane, activari sau campanii orientate pe experienta, o instalatie interactiva va capta intreaga atentie a vizitatorilor!

Experienta care îl antreneaza pe utilizator

Avand senzorul Kinect, care mixeaza cu success tehnologiile de recunoastere a gesturilor, a fetei si a vorbirii, creativitatea si conectivitatea sunt primele care sunt atinse. Publicul este captat si interactioneaza cu brandul tau in moduri pe care nu si le-ar fi putut imagina!

Interactiunea gesturilor

In ceea ce priveste interactiunea, o gramada de fire si aparate conectate la utilizator pot sa fie destul de descurajatoare. Kinect detecteaza miscarile, ceea ce inseamna ca toata scena este controlata doar de corpul persoanei din fata ecranului. Imagineaza-ti cum poti sa transformi modul in care publicul se proiecteaza in existenta brandului tau, doar prin conectarea miscarilor sale intr-un mediu virtual!

Beneficii:

  • Iti mentii clientii informati in ceea ce priveste produsele
    tale intr-un mod inedit – folosind interactivitate si un
    impact vizual puternic

  • Consumatorii chiar sunt atenti la ceea ce le spui

  • Clientul este inclus in comunicarea de brand

  • Brandul tau devine mai accesibil pentru public si mai usor de inteles